Gröna Lund har öppnat för säsongen! 🌟

    Kom och upplev över 50 magiska konsertkvällar och känn adrenalinet i våra fartfyllda attraktioner. För de yngre besökarna bjuds det på ett hejdundrande kalas när allas favoritkatt Pelle Svanslös och hans vänner kommer på besök. Välkommen till en oförglömlig sommar!

    Nyhet: Pelle Svanslös kommer på besök! 🐾

    I sommar väntar ett hejdundrande kalas på Grönan när allas favoritkatt Pelle Svanslös och hans vänner kommer på besök. På Lilla Området kan du tassa runt bland karaktärerna, testa pricksäkerheten i ett skojigt Pelle-spel, gå på pannkakskalas i vårt färgglada Classic Café och mycket mer. Varje dag hela sommaren visas dessutom en rolig föreställning med Pelle, Måns och Maja i huvudrollerna.

    Läs mer

    Favoriterna är tillbaka! 🎟️

    I år är entrébiljetten (från 100 kr) och Gröna Kortet (395 kr) tillbaka! Med Gröna Kortet får du fri entré hela sommaren, inklusive våra 50 konsertkvällar. Dessutom behåller vi populära åkpaketet Ticket To Ride, som inkluderar både entré och åkband.

    Läs mer och köp

    Nyhet: 5-kampshäften och Helkvällar 🎯

    I år lanserar vi 3 nivåer av 5-kampshäften. Vare sig du är bra på att ösa på, banka för livet med klubban eller iskallt pricka bulls eye finns ett häfte som passar dig. Är du ute efter en helkväll där 5-kamp kombineras med sittande middag? Testa våra Helkvällar!

    Läs mer om 5-kamp

    Sommarens bästa konserter! 🎸

    Den 10 maj drar vi igång Sveriges längsta festival! Med artister som Sam Smith, Nelly Furtado Deep Purple och Cleo erbjuder vi en konsertsommar som musikdiggare sent kommer att glömma. Du har väl inte missat att du får fri entré till alla konserter med Gröna Kortet för bara 395 kr?

    Se alla artister

    Säkra sommaren med Guldkortet 🤩

    Med Guldkortet kan du vara säker på att du får en sommar att minnas. Kortet ger dig nämligen fri entré och obegränsade åk i våra attraktioner, heeela säsongen.

    Läs mer och köp Guldkortet

    Boka bord eller beställ mat direkt via hemsidan! 🍴

    Ät länge eller snabbt, grönt eller grillat, sött eller salt. Sveps med av den livliga musiken i Biergarten och testa restaurangens otroliga schnitznlar eller kliv in på Fiestas och upplev den nya meny med inspiration från sydamerikanska smaker och färger. Runt om i hela parken finns mysiga barer med snacks och dryck och om du inte vill boka bord kan du smidigt beställa maten via vår hemsida och slippa köerna.

    Läs mer om våra restauranger